Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzenden vanaf €89,-
100% gekoelde levering!
[checkoutwc_cart]
[checkoutwc_cart]

Octopus Royale

Malse gegrilde octopus met een rokerige salsa van puntpaprika, Padrón-pepertjes en tomaat. Afgewerkt met chililolie, grof zout en frisse limoenrasp. Een verfijnd gerecht dat perfect past bij een zomerse barbecue.
Course: Main Course
Calorieën: 280

Ingrediënten
  

  • octopus
  • puntpaprika
  • Padrón-pepertjes
  • tomaat
  • chiliolie
  • grof zout
  • limoenzeste

Methode
 

  1. 1 Grill de octopus op de barbecue.
  2. 2 Bereid de rokerige salsa van puntpaprika, Padrón-pepertjes en tomaat.
  3. 3 Voeg een likje chiliolie toe aan de gegrilde octopus.
  4. 4 Bestrooi met grof zout en limoenzeste.

Voeding

Calories: 280kcalCarbohydrates: 8gProtein: 30gFat: 12g

Dit recept geprobeerd?

Laat het ons weten hoe het was!
Vers Van Zee Logo
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Altijd als eerste de beste dagverse vis, seizoensdeals en exclusieve specials van Vers van Zee.
Share